Wie zijn we?
Adri Edenburg (Kwis) zorgt voor de quizvragen en Miriam van Boxtel (Kwek) is uw vrolijke gastvrouw die de quiz zo nu en dan van wat commentaar voorziet. De vragen zijn niet al te moeilijk. Desnoods helpt Kwek u met wat hints op weg. Kwis en Kwek presenteerden als gelegenheidsduo voor het eerst deze 60+ pubquiz tijdens een feestje van Stichting Fietsmaatjes Schiedam. Het werd een groot succes dat resulteerde in meerdere aanvragen van sociƫteiten, verenigingen en feestjes.

Wat is het doel van de pubquiz?
De pubquiz bestaat uit zeven blokjes van tien vragen die gaan over muziek, televisie, film, kunst, cabaret en meer. Belangrijker dan het scoren van goede antwoorden is het om te genieten van filmpjes de muziek en oude televisie fragmenten. Kortom, met Kwis en Kwek heeft u een gezellige ochtend, middag of avond.


 

Valt er wat te winnen?
Helaas geen superprijzen maar u kunt wel strijken met de eer! Bovendien gaat u naar huis met een collectors item: onze Kwis en Kwek badeend!

Hoe kunt u ons boeken?
Laat ons weten voor wie, wanneer en waar u ons kunt laten optreden. Omdat we voor ons en uw plezier optreden houden we de kosten laag. In overleg met u bepalen we de prijs. Wel hanteren wij een basisbedrag van 100 euro omdat we hebben moeten investeren in apparatuur.

Contact

Bekijk hieronder een voorbeeld van een quizblokje: